Franky is eigenaar van een hotel met 1 ongenode gast: Parkie

Door Pleeg

boekenblog: Boekenwurm en Pleeg, 14 april 2015

Dialoog van een man met zijn ongenode gast

Frank hoorde de diagnose Parkinson in het voorjaar 2004. Frank heeft het bijltje er niet bij neergegooid. Hij strijd tegen Parkie die hem steeds op de hielen zit. Parkie maakt het leven van zijn gastheer niet makkelijk. Franky en Parkie wonen in een lichaam, maar zijn het niet altijd eens.

De ziekte van Parkinson is oorlog. De ziekte staat erom bekend dat het een progressieve ziekte is. De symptomen worden met de tijd erger. Maar Frank geeft niet op, hij blijft trainen met zijn lichaam en zijn hersenen. In dit kleine duidelijke boekje lees je meer over Frank en Parkinson. Zet Franky, Parkie buiten, of steekt de gast het hotel in brand?

Het doel van deze uitgave is onder meer de bekendheid met de ziekte te vergroten, ook voor degenen die niet net als Frank een ongenode gemene gast herbergen en hun partners. Tevens wil de auteur mensen met de ziekte van Parkinson inspireren om niet bij de pakken neer te zitten en hun kwaliteit verbeteren.

Ik vind Parkinson Hotel erg goed geschreven. Veel informatie in een klein boekje. Leuk, het hotel met die ongewenste gast. Een aanrader voor iedereen die met Parkinson te maken heeft in zijn omgeving.

EEN GEDACHTE OVER “PARKINSON HOTEL, FRANK VAN EMPEL”

14 APRIL, 2015 OM 20:45

Ik ken nu al 2 mensen aan wie ik dit boekje wil geven! Goede bespreking!

Bestel Parkinson Hotel voor € 10,50

 

Categories:
Recensies