Parkinson Hotel 2 Boodschappers van De Dood

Van de snaartheorie naar Gary Snyder, van harde seks naar filosofische verhandelingen. Dit om te begrijpen wat sterfelijkheid is, wat ziekte is, wat dit alles betekent in relatie tot ons besef van tijd en ruimte. En ook, wat dit alles inhoudt voor de relatie met je partner en je eigen leven.

Frank van Empel vervolgt de bijtende conversatie tussen Franky en Parkie uit Parkinson Hotel 1, dialoog van een man met zijn ongenode gast.

Twee nieuwe boodschappers van De Dood, Prostata en De Oude Man, checken in bij Parkinson Hotel. Parkie is inmiddels volwassen. Hij wordt in bedwang gehouden met precisieaanvallen – diepe hersenstimulatie – maar ontsnapt regelmatig. Franky ontdekt zijn geheim.

Man-eater Prostata houdt van alle mannen. Parkie is gek op haar, maar beseft hoe gevaarlijk zij is voor het voortbestaan van zijn hotel.

Ook dienen Franky en Parkie af te rekenen met De Oude Man, die de tand des tijds als wapen hanteert.

Franky en Parkie vechten om Hotel Parkinson te redden en sluiten daarom af en toe een pact. Maar de alliantie houdt geen stand.

Inkijkexemplaar PDF Parkinson Hotel 2 Boodschappers van De Dood

Inzage EPUB Parkinson Hotel 2 Boodschappers van De Dood

Bestel hier Parkinson Hotel 2 Boodschappers van De Dood                 €20,50

ISBN: 9789490665227

Bestel hier de e-versie (Epub3)                                                                      €7,99

ISBN: 9789490665234

Controleer of uw E-reader het formaat ondersteunt, bijvoorbeeld door het inzage-exemplaar te openen.

Boekpresentatie 25 november 2018 19:00h Theater de Speeldoos, Vught

Frank van Empel had een verrassing in petto voor de boekpresentatie. Samen met Sami Kasba en Dieter van der Westen heeft hij een single opgenomen. De CD is niet verkrijgbaar, maar het lied kun je hier horen.

.

Wat zeggen anderen?

Details:

17 oktober 2018
Categories:
Boeken